RSS

A Little Something Something

02 Sep

Ex           : Hey!! I miss you..

Me         : Oh I miss you too..

Ex           : Eh, you do??

Me         : Err… No actually, but I guessed it something proper to say, no?

*Somebody, go slays me!*

Ex           : *LOL*

Me         : Forgot that I don’t have to keep your Super Alpha ego intact anymore. Do I? *uhuk* =P

Ex           : Hahaha,, you look great and…shining (?) can’t find another word to explain

Me         : What do you expect? Me being miserable and…dull after we’ve done de-jure and de-facto?? Anyway I’ve seen this *pinching his stomach* flatter before.

*make sure I’m NOT YET deceased, then slice me kotak kotak dadu and boil in 100 Celcius Degree water =|*

Ex           : Hahaha it’s fully earnest compliment, draha!! And yes I need to get some workouts, that’s a very thoughtful of you =)

Me         : *trying to defy that ‘draha’ thing* hmmm.. Thank you then, it’s also the fully earnest reply, FYI.

Ex           : Haaa.. You asked what I expect from you, right??

Me         : Uhuh..

Ex           : Actually I expected you come up to me, and introduce a tall guy you grasp, with.. *impersonating my voice* ‘Hey, it’s the one whose thought, honesty, attitude, well in short, EVERYTHING waaayyy better than yours’

Me         : *LOL*

Ex           : I’m so fine with you step on and break my Super Alpha ego to pieces that way

Me         : =)

Ex           : *back in the KW voice of mine* “you still the one with dazzling eyes though”

Me         : Hahaha Stop it!! You, self-loving creature!

Ex           : You know it better than anyone, don’t mess with my talisman *pointing his eyes*.

He’s the sweet, I’m the bitter.. Nothing’s changed..

Ambareeta

Posted with WordPress for BlackBerry.

 
9 Comments

Posted by on September 2, 2011 in Daily A to Z

 

9 responses to “A Little Something Something

  1. Nia

    September 2, 2011 at 3:05 am

    Sesuatuhhhh bangethhhh yahhhh Mbar 🙂 #teladanSyahrini

     
    • Ambareeta

      September 3, 2011 at 3:48 am

      People asked me, ‘lo msh bisa seakrab itu ama mantan??’ Haha they got no idea… For some cases, bener jg kata Evanescence ‘there’s just too much the time cannot erase’…
      Sepertinya gw jg harus berdoa yang sama kayak lo kakak ke-2.. Aku berlindung kepada Allah dari godaan suami orang yang terkutuk.. (Ga jelas gitu ‘yang terkutuknya mengacu pada godaan? Suami? Apa orang? *halah) =D

       
  2. Nia

    September 3, 2011 at 5:12 am

    kita kali mbar yg dikutuk tetep bisa akrab sama mantan 😛 , hohoho, dan kutukan itu baru terhapus kalo udah menemukan pangeran berlimousin putih 😛

     
  3. RiRie

    September 7, 2011 at 8:09 am

    Halo mbak..
    First of all, makasih ya.. Blognya membantu sekali saya ke Karimunjawa bulan lalu.. 😀 jadi mampir sini lagi deh.
    Terus,mm..out of curiousity, pengen nanya ‘Draha’ itu artinya apa ya? Kok kayaknya bagus buat nama.. Hehe..

     
    • Ambareeta

      September 7, 2011 at 9:53 pm

      Waaah.. Makasih ya RiRie udah baca.. Hoo.. Gimana karjaw trip-nya?? Asik pasti kan?! Ngeblog jg? Share donk..
      Hehe, iya Draha dr bahasa Slovakia, artinya kurang lebih ‘the beloved one’ =). Bagus jg sih buat nama.. Ga pasaran =D

       
  4. RiRie

    September 8, 2011 at 7:16 am

    Asik banget!! Saya juga trekking ke hutan mangrove, karena mbak bilang nyesel ga sampai sana. Ga punya blog mbak’e.. Tapi jadi pengen punya. Ooo panggilan sayang ya Draha itu? Hehe kok udah jd ex sih.. Kalian kayaknya masih seru.. 🙂

     
    • Ambareeta

      September 8, 2011 at 8:48 am

      Hahaha percayalah,, kita justru lebih seru pada post-relationship period! :p hehe,, kadang hubungan yg intens dan cukup lama menyebabkan kebiasaan2 termasuk gaya bercanda yg susah diubah walaupun situasinya sudah berubah total ;). Let’s say, lucky I’m NOT in love with my best friend (anymore) :p

       
  5. indahwd

    September 8, 2011 at 7:59 am

    hahahhahhaah cinta belum usai =P

     
  6. nho

    September 13, 2011 at 8:09 am

    CLBK, Cinta Lama Belum Kelar ahahahhaah,, ah syudahlah, biarkan saja,, masih banyak kejutan yg menunggu kita di UK kok *benerin kerudung* *ra nyambung* *biarin aja deh yg penting UK*

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: